Mysigt och säkert katthotell

Om du söker ett katthotell som är både mysigt och säkert för dina katter när du är på semester eller affärsresa kan IMA Kattpensionat var det som passar din katt allra bäst. Allra helst om du bor i Närheten av norra Östergötland. Beläget i Ljusfallshammar nås pensionatet enkelt från städer som Norrköping, Finspång, Örebro, Motala och Linköping.

Alla katter erbjuds et eget rum och alla rum är större än vad jordbruksverket rekommenderar. Utöver rymligheten är det mysigt inredda och lämpliga för både bus, klättring och att bara ligga och slappa. Alla rum har dessutom en egen kattlucka som leder ut till enskilda altaner. Dessa är också utrustade för att det ska gå bra att klättra omkring, hoppa, ta det lugnt eller bara spana in grannkatten.

Städning och hygien utförs noggrant. För att katterna ska känna sig extra välkomna används produkter från Feliway, vilket bidrar till att katten känner en extra trygghet. För att du som ägare ska känna dig trygg finns brandlarm direktkopplat mot Securitas installerat. Även kameror finns installerade, så att det går att få en snabb överblick över rummen.

Slutklämmen är att personalen helhjärtat ägnar sig åt din katt så att den får en trevlig semester med både bus, lek och kel. De pysslar om varje katt flera gånger varje dag och jobbar mycket för att bli vänner med katterna.

Similar Posts